Kovin svoju turističku ponudu predstavlja na Sajmu u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Kovin i ove godine učestvuje na Sajmu turizma u Novom Sadu koji će trajati do 19. novembra.

Podeli tekst...

KOVIN – Turistička organizacija opštine Kovin i ove godine učestvuje na Sajmu turizma u Novom Sadu koji će trajati do 19. novembra.

„Kovin se predstavlja na zajedničkom štandu pokrajinskog Sekretarijata za privredu i turizam Vojvodine zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine i sa još nekoliko lokalnih turističkih organizacija. Već prvog dana Sajma turizma imali smo predstavljanje projekta „Stazama Deliblatske peščare“ o kojem je govorio Bojan Vojnov iz Dolova“, kaže Divna Kirilov, direktorka Turističke organizacije opštine Kovin.

Divna Kirilov i Bojan Vojnov na Sajmu turizma u Novom Sadu (foto: TOO Kovin)

Turistička organizacija Vojvodine prezentovala Vojvođanski ručak prvog dana Sajma turizma u Novom Sadu, a Bojan Vojnov predstavio je manifestaciju „Šetnja Deliblatskom Peščarom – U smiraj dana“ i otišao korak dalje od toga, uz šetnju Južnim Banatom.

Tekst: V.J.P.
Foto: D.K./TOO Kovin

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...