Novi singl i spot „Ples i strast“ Pančevca Saše Gambirože

Podeli tekst...

PANČEVO – Mladi pančevački kantautor Saša Gambiroža objavio je novi singl i spot pod nazivom “Ples i strast”.

Tekst i muziku za pesmu je napisao sam Saša, dok je produkciju i aranžman radio Stefan Rodić.

U spotu su glumili Saša i Tamara Stanisavljev, a producent i reditelj spota, kao i direktor fotografije bio je Mihajlo Šebalj.

Scena iz spota

U režiji je sa njim bio i Mateja Oberknežev.

„Privilegija je sarađivati sa ljudima koji su talentovani. Od njih najviše učim, a i daju ti najbolji podsticaj za rad. Sledeći singl snimam početkom 2023. godine, a u planu je mi je i prvi studijski album koji je još u pripremi pod radnim i nezvaničnim naslovom „Godine bez ljubavi“, najavio je Gambiroža.

Scena iz spota

Saša Gambiroža živi i stvara u Pančevu. Diplomirao je na fakultetu za kulturu i medije, smer novinarstvo. Trenutno je na master studijama na istom fakultetu. U klasi je prof. Ivane Josić u Muzičkoj školi Jovan Bandur odsek solo pevanje.

Muzikom se aktivno bavi 10 godina. Sviram dva instrumenta – gitaru i klavir.

Ranije je svirao u različitim bendovima, kao što su 5 Minuta, Krug IV, Nestašni, Against The System, Mimo Protokola.

„Shvatio sam da ipak sebe vidim i želim da se posvetim solo karijeri kantautora više nego sviranju u bendu. Do sada sam uradio četiri numere „Tonem“, „Dodiri“, „Porazi“ i „Ples i strast“. Sve pesme sam snimao sa producentom Stefanom Rodićem u Beogradu studio „Revenge“. Više volim kada stvaram sam muziku i tekst, jer jedino tako mogu da osetim emociju koju želim da prenesem. Zbog toga sam i krenuo put kantautorske karijere, a ne karijere pevača interpretatora. Stefan je zadužen za aranžman i produkciju“, kaže Gambiroža.

Spot možete pogledati na youtube-u.

Tekst: V.J.P.
Foto: Oliver Đorđević/printscreen iz spota

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Društvo

Nova autobuska stajališta u Jabuci

Nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara postavljena su u Jabuci zahvaljujući saradnji Mesne zajednice Jabuka i JKP „Vod-Kom“ iz tog mesta.

Društvo

Grad Pančevo obezbedio sredstva za novi objekat u dvorištu Gimnazije

Grad Pančevo je u budžetu odvojio sredstva za dvogodišnju realizaciju projekta izgradnje jednog novog objekta, neto površine od 981 kvadrat, u dvorištu Gimnazije „Uroš Predić“ u Pančevu čime će ova obrazovna ustanova dobiti potrebno proširenje.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...