Sportski vikend u Kovinu: Počinje i takmičenje u Opštinskoj ligi

U 20. kolu Vojvođanske lige „Istok“, fudbaleri Radničkog iz Kovina dočekuju ekipu FK Jedinstva iz Vlajkovca. Utakmica će početi u 16 časova u Kovinu.

Podeli tekst...

KOVIN – U 20. kolu Vojvođanske lige „Istok“, fudbaleri Radničkog iz Kovina danas dočekuju ekipu FK Jedinstva iz Vlajkovca. Utakmica će početi u 16 časova u Kovinu.

Posle 19 odigranih kola, FK Radnički je osmi na tabeli sa 25 bodova, a FK Jedinstvo ima dva boda više i za jednu poziciju je bolje plasirano.

U nedelju, 2. aprila takođe od 16 časova, fudbaleri Partizana dočekuju u Gaju Crvenu Zvezdu iz Pavliša u meču 20. kola Područne fudbalske lige Pančevo. Gajčani zauzimaju poslednju, 16. poziciju na tabeli sa 15 bodova, dok je tim iz Pavliša na jedanaestom mestu sa šest bodova više.

Sve utakmice 17. kola Druge južnobanatske lige „Zapad“ na programu su u nedelju od 16 časova. Od klubova iz kovinske opštine, FK Proleter u Mramorku dočekuje fudbalere Radničkog iz Barande, FK Omladinac se u Deliblatu sastaje sa ekipom Mladosti iz Vojlovice, a bavaništanski BSK gostuje u Pančevu ekipi Mundiala. FK Proleter je treći na tabeli, BSK peti, a FK Omladinac osmi.

Posle petomesečne pauze, utakmicama 10. kola nastavlja se borba za bodove i u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica Opovo. Sve utakmice igraće se takođe u nedelju, 2. aprila od 16 sati, a već u prvom prolećnom kolu u Kovinu će biti odigran i opštinski derbi – FK Kolonija dočekuje ekipu FK Borca iz Pločice.

Fudbaleri FK Jedinstva iz Dubovca prolećni deo prvenstva otvaraju u Kovačici, gde će se sastati sa domaćom Slaviom.

Pred nastavak takmičenja, Kolonija je četvrta na tabeli, Jedinstvo šesto, a Borac je na pretposlednjem, osmom mestu.

Izvor: Ustanova za sport Kovin

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...