U stanovima u Pančevu toplo tokom celog dana

Javno komunalno preduzeće "Grejanje“ u Pančevu će zbog niskih spoljnih temperatura danas promeniti režim rada i produžiti grejni dan.

Podeli tekst...

Javno komunalno preduzeće „Grejanje“ u Pančevu će zbog niskih spoljnih temperatura danas promeniti režim rada i produžiti grejni dan.

– Isporuka toplotne energije će se obavljati bez prekida. Radijatori će u stanovima korisnika daljinskog sistema grejanja biti topli tokom celog dana, sve dok to budu zahtevali meteorološki uslovi, izjavila je Zdenka Jokić, v.d. direktora JKP „Grejanje“ Pančevo.

Isporuka toplotne energije u noćnim satima podrazumeva temperature u stanovima koje su za nekoliko stepena niže od onih koje važe tokom dana.

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Društvo

Nova autobuska stajališta u Jabuci

Nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara postavljena su u Jabuci zahvaljujući saradnji Mesne zajednice Jabuka i JKP „Vod-Kom“ iz tog mesta.

Društvo

Grad Pančevo obezbedio sredstva za novi objekat u dvorištu Gimnazije

Grad Pančevo je u budžetu odvojio sredstva za dvogodišnju realizaciju projekta izgradnje jednog novog objekta, neto površine od 981 kvadrat, u dvorištu Gimnazije „Uroš Predić“ u Pančevu čime će ova obrazovna ustanova dobiti potrebno proširenje.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...