U stanovima u Pančevu toplo tokom celog dana

Javno komunalno preduzeće "Grejanje“ u Pančevu će zbog niskih spoljnih temperatura danas promeniti režim rada i produžiti grejni dan.

Podeli tekst...

Javno komunalno preduzeće „Grejanje“ u Pančevu će zbog niskih spoljnih temperatura danas promeniti režim rada i produžiti grejni dan.

– Isporuka toplotne energije će se obavljati bez prekida. Radijatori će u stanovima korisnika daljinskog sistema grejanja biti topli tokom celog dana, sve dok to budu zahtevali meteorološki uslovi, izjavila je Zdenka Jokić, v.d. direktora JKP „Grejanje“ Pančevo.

Isporuka toplotne energije u noćnim satima podrazumeva temperature u stanovima koje su za nekoliko stepena niže od onih koje važe tokom dana.

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...