Spot benda Ljubičice nagrađen na festivalu u Rimu

Na „Rome Music Video Awards” u Italiji koji je održan pre neki dan, a na kojima su se takmičili spotovi bendova iz cele Evrope, nagradu za najbolju režiju odnela je Pančevka Marina Uzelac za spot za pesmu „Opet“ benda Ljubičice.

Podeli tekst...

PANČEVO – Grupa Ljubičice iz Pančeva, posle dve godine se vratila na scenu sa dva efektna spota i još bolje pesme.

Na „Rome Music Video Awards” u Italiji koji je održan pre neki dan, a na kojima su se takmičili spotovi bendova iz cele Evrope, nagradu za najbolju režiju odnela je Pančevka Marina Uzelac za spot za pesmu „Opet“ benda Ljubičice. Ovo je veliki uspeh za rediteljku, kojoj će polica sa nagradama uskoro postati premala, s obzirom da priznanja samo stižu i stižu.

Kako su Ljubičice ranije izjavile, lajtmotiv pesme je senzualnost, čežnja i neizdrž, a upravo to je na najbolji način prikazala ekipa koja je stvorila vizuelni identitet ovog izdanja.

Fantastična kombinacija rediteljke Marine Uzelac, koja donosi iskustvo snimanja više od četrdeset muzičkih spotova, i mlade snimateljske nade Alekse Borkovića izi Pančeva, na prelep način dodali su novu dimenziju pesmi.

U glavnoj ulozi je glumica Anja Pavićević koju znamo iz serije Močvara, a uz nju i veliki broj izuzetnih mladih glumaca na koje svakako treba obratiti pažnju.

Pesma „Opet“ se našla i u polufinalu u izboru za regionalnu nagradu Milan Mladenović, tako da bend može da se nada i još nekim uspesima.

Za vreme ove nagradne sezone, Ljubičice su izbacile i novu pesmu, s kojom pretenduju da postanu letnji hit – Možda je vreme.

Nagrađeni spot možete pogledati na njihovom jutjub kanalu.

Tekst: V.J.P.
Foto: Aleksa Borković/promo Ljubičice

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...