Kovinsko kulturno leto od 26. jula do 1. septembra

Kovinsko kulturno leto počeće odmah nakon kovinske slave i trajaće od 26. jula do 1. septembra. Počeće koncertom grupe "Kerber" 26. jula u 21 sat na centralnom trgu.

Podeli tekst...

KOVIN – Kovinsko kulturno leto počeće odmah nakon kovinske slave i trajaće od 26. jula do 1. septembra.

Kovinska slava obeležava se 26. jula i u okviru nje organizuje se raznovrstan program tokom čitavog dana, a završava se koncertom u večernjim satima.

“U okviru kovinske slave gostovaće nam grupa „Kerber“ na centralnom trgu. Koncert će u utorak, 26. jula početi u 21 sat, a ulaz je slobodan“, kaže Divna Kirilov, direktorka Turističke organizacije opštine Kovin.

Nakon slave, počeće tradicionalno Kovinsko kulturno leto.

„U okviru Kulturnog leta organizovaće se bogat i raznovrstan kulturno-umetnički program. Uglavnom je u pitanju kulturno-umetnički program tokom vikenda. Osnovni cilj ove manifestacije je da se obogati kulturni život u Kovinu za sve građane koji ostaju tokom leta u svom mestu i koji u tom periodu neće ići na godišnji odmor“, rekla je Divna Kirilov iz Turističke organizacije opštine Kovin.

Organizator Kovinskog kulturnog leta je Centar za kulturu Kovin uz podršku Opštine Kovin i Turističke organizacije opštine Kovin.

Tekst: V.J.P.
Foto: Pančevo MOJKraj

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...