Pančevac Đorđe Viktor Vlajić u glavnoj ulozi u opereti “Pariski život”

Đorđe Viktor Vlajić iz Pančeva pored Dimitrija Cincar Kostića igra glavnu ulogu u Ofenbahovom delu “Pariski život”.

Podeli tekst...

PANČEVO – Đorđe Viktor Vlajić iz Pančeva pored Dimitrija Cincar Kostića igra glavnu ulogu u Ofenbahovom delu “Pariski život”.

U zemunskom Madlenijanumu je u subotu, 8. oktobra, održana druga premijera Ofenbahovog „Pariskog života“, sa promenjenom postavkom.

U njoj, pored Dimitrija Cincar Kostića, glavnu ulogu igra Đorđe Viktor Vlajić, 26-ogodišnji Pančevac koji već neko vreme ima angažmane u ovoj opersko-teatarskoj kući.


Vlajić se školuje za solo-pevanje, a srednju školu, na odseku za klarinet, je završio u Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ u Pančevu.

Pored solo pevanja i glumom, bavi se i sinhronizacijom.

Režiju za ovu operetu, kojom je otvorena nova sezona u Madlenijanumu, potpisuje Robert Bošković, hrvatski režiser, glumac i voditelj.

Orkestrom je dirigovala Vesna Šouc, a publika je dugim aplauzom ispratila glumačko-pevačku i plesačku ekipu.

Naredno izvođenje je najavljeno za 24. oktobar.

Tekst: G.V.
Foto: G.V./privatna arhiva

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...