U Kovinu održan seminar za bibliotekare iz Južnobanatskog okruga

U Biblioteci “Vuk Karadžić” u Kovinu održan je akreditovan seminar „Inovativnost u bibliotekama – od Storytelling-a do Storydoing-a – digitalni marketing“.

Podeli tekst...

KOVIN – U Biblioteci “Vuk Karadžić” u Kovinu održan je akreditovan seminar „Inovativnost u bibliotekama – od Storytelling-a do Storydoing-a – digitalni marketing“.

Bibliotekari iz Južnobanatskog okruga okupili su se juče u Biblioteci „Vuk Karadžić“ Kovin kako bi prisustvovali seminaru „Inovativnost u bibliotekama – od Storytelling-a do Storydoing-a – digitalni marketing“.

Program je organizovan u okviru stalnog stručnog usavršavanja bibliotečko-informacionih stručnjaka, a učestvovalo je 18 bibliotekara.

Autor programa bila je Beba Stanković, dipl. bibliotekar savetnik za međunarodnu saradnju u Narodnoj biblioteci Srbije.

Na seminaru je bilo reči o narativu, storitelingu, marketingu, kulturnoj diplomatiji.

Predstavljeni su primeri dobre prakse, pre svega u segmentu kreiranja održanih i sadržajnih postera za promovisanje bibliotečkih usluga.

Bibliotekari su dobili korisne savete kako da pospeše svoj rad sa korisnicima, osmisle nove projekte i tako promovišu svoju ustanovu.

Tekst i foto: I.J.

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Opovo

Doktori i patronažne sesetre iz opovačkog Doma zdravlja na edukaciji za „ROSA“ školu roditeljstva

Doktori i patronažne sestre, predstavnici Rosa škola roditeljstva iz 20 gradova i opština, među kojima su i Domovi zdravlja Ruma, Vršac, Opovo, i Srpska Crnja, imali su priliku da pohađaju kontinuiranu medicinsku edukaciju, koja je imala za cilj da ih osnaži u radu sa trudnicama, posebno onima koje se suočavaju sa određenim emocionalnim izazovima koji su nastale kao rezultat drugog stanja.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...