U Kovinu održan seminar za bibliotekare iz Južnobanatskog okruga

U Biblioteci “Vuk Karadžić” u Kovinu održan je akreditovan seminar „Inovativnost u bibliotekama – od Storytelling-a do Storydoing-a – digitalni marketing“.

Podeli tekst...

KOVIN – U Biblioteci “Vuk Karadžić” u Kovinu održan je akreditovan seminar „Inovativnost u bibliotekama – od Storytelling-a do Storydoing-a – digitalni marketing“.

Bibliotekari iz Južnobanatskog okruga okupili su se juče u Biblioteci „Vuk Karadžić“ Kovin kako bi prisustvovali seminaru „Inovativnost u bibliotekama – od Storytelling-a do Storydoing-a – digitalni marketing“.

Program je organizovan u okviru stalnog stručnog usavršavanja bibliotečko-informacionih stručnjaka, a učestvovalo je 18 bibliotekara.

Autor programa bila je Beba Stanković, dipl. bibliotekar savetnik za međunarodnu saradnju u Narodnoj biblioteci Srbije.

Na seminaru je bilo reči o narativu, storitelingu, marketingu, kulturnoj diplomatiji.

Predstavljeni su primeri dobre prakse, pre svega u segmentu kreiranja održanih i sadržajnih postera za promovisanje bibliotečkih usluga.

Bibliotekari su dobili korisne savete kako da pospeše svoj rad sa korisnicima, osmisle nove projekte i tako promovišu svoju ustanovu.

Tekst i foto: I.J.

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kovin

Priznanja medicinskim sestrama i tehničarima SBPB Kovin

Poster prezentacija sa temom „Šizofrenija, nega pacijenta“, čiji su autori Nataša Stojaković i Tamara Radić, medicinske sestre Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“, proglašena je za najbolju na XII Kongresu Saveza zdravstvenih radnika Vojvodine, a rad Tamare Petrović i Anđelije Nikolić sa temom „Dekubitus“ osvojio je 3. mesto.

Kovin

U Bavaništu održani 22. „Dani ćirilice“

Dečji sabor Dani ćirilice pokrenut je davne 2002. godine sa željom da doprinese očuvanju srpske kulturne baštine, jezika i pisma, pesme i igre, starih zanata, običaja i pravoslavne vere.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...