Gori železnička stanica u Crepaji, u toku gašenje požara (FOTO)

U toku je gašenje požara u Crepaji na železničkoj stanici koji je izbio ovog popodneva. Angažovane su četiri vatrogasne ekipe na gašenju.

Podeli tekst...

CREPAJA – U toku je gašenje požara u Crepaji na železničkoj stanici koji je izbio ovog popodneva. Angažovane su četiri vatrogasne ekipe na gašenju, i to dve iz Pančeva i po jedna iz Kovačice i Crepaje.

Na licu mesta, pored vatrogasnih ekipa, su zamenik predsednika opštine Kovačica, Petar Višnjički, i predsednik Saveta Mesne zajednice Crepaja, Dragan Jovanov.

Prema rečima očevidaca požar je zahvatio veću površinu, a vatrogasci neumorno rade na lokalizaciji vatrene stihije.

Takođe, i na veliku žalost, ovo nije prvi put da je uzrok požara na ovom mestu ljudski faktor.

Tekst: N.G.
Foto: N.G.

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...