Prilaz za pešake u ulici Dimitrija Tucovića u Kovinu

U toku su završni radovi na uređenju spusta u ulici Dimitrija Tucovića, u potezu od ulice Svetozara Markovića ka Proleterskoj ulici u Kovinu.

Podeli tekst...

KOVIN – U toku su završni radovi na uređenju spusta u ulici Dimitrija Tucovića, u potezu od ulice Svetozara Markovića ka Proleterskoj ulici u Kovinu.

Uređenje ovog prostora obuhvata izvođenje zemljanih radova, nivelaciju terena, podizanje potpornih i zaštitnih zidova, bankina i betonskog stepeništa, a Opština Kovin, kao investitor, za ovu namenu izdvojila je blizu 2,6 miliona dinara.

Veliki problem na koji su decenijama skretali pažnju stanovnici ove ulice konačno će biti rešen, čime će biti omogućeno daleko bezbednije kretanje pešaka, koji su se do sada kretali kolovoznom trakom iz pravca takozvane „pijačne ulice“ ka jednoj od najdužih ulica u Kovinu i obratno.

Izvor: Opština Kovin

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Društvo

Nova autobuska stajališta u Jabuci

Nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara postavljena su u Jabuci zahvaljujući saradnji Mesne zajednice Jabuka i JKP „Vod-Kom“ iz tog mesta.

Društvo

Grad Pančevo obezbedio sredstva za novi objekat u dvorištu Gimnazije

Grad Pančevo je u budžetu odvojio sredstva za dvogodišnju realizaciju projekta izgradnje jednog novog objekta, neto površine od 981 kvadrat, u dvorištu Gimnazije „Uroš Predić“ u Pančevu čime će ova obrazovna ustanova dobiti potrebno proširenje.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...