JP “Kovinski komunalac” doniran kamion smećar

Opštini Kovin donirano je početkom meseca namensko vozilo – novi kamion smećar za potrebe odnošenja smeća sa čitave teritorije opštine Kovin, iz svih naseljenih mesta.

Podeli tekst...

KOVIN – Predsednica opštine Kovin Sanja Petrović i predsednik SO Kovin Zoran Bradanji, sa saradnicima, obišli su 4. novembra JP „Kovinski komunalac“.

U razgovoru sa direktorom Dragoslavom Jeremićem i njegovim najbližim saradnicima upoznali su se sa stanjem u najvećem opštinskom javnom preduzeću, kao i sa planovima za naredni period.

Neposredni povod za obilazak bila je donacija Ministarstva za zaštitu životne sredine. Opštini Kovin donirano je početkom meseca namensko vozilo – novi kamion smećar za potrebe odnošenja smeća sa čitave teritorije opštine Kovin, iz svih naseljenih mesta.

Kamion smećar je donacija Ministarstva zaštite životne sredine (foto: JP „Kovinski komunalac“)

Direktor Dragoslav Jeremić izvestio je rukovodstvo opštine i šta je sve nabavljeno i urađeno u prošlom periodu i kakvi su planovi za realizaciju do kraja godine.

Tako, JP “Kovinski Komunalac“ je iz svojih sredstava nabavio novi buldožer za potrebe održavanja deponija, dva kamiona smećara i novi kamion za podizanje velikih kontejnera.

Do kraja kalendarske godine biće završeno asfaltiranje prolaza odnosno staza u okviru kovinskog groblja, kao i asfaltiranje prostora Zelene pijace u Kovinu.

Pored svih ulaganja u osnovna sredstva, redovna su tekuća održavanja svih objekata koji su dati „Komunalcu“ na korišćenje i upravljanje.

Preduzeće je solventno, plate su redovne i svi zadaci se rešavaju u najkraćem mogućem roku, rečeno je još u razgovoru sa rukovodstvom Opštine Kovin.

Tekst: V.J.P.
Foto: JP „Kovinski komunalac“, Kovin

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...