Turistička organizacija opštine Kovin na Sajmu turizma u Beogradu

Od 23. do 26. februara u Beogradu će biti organizovan 44. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji. Ovogodišnja zemlja domaćin na sajmu biće NR Kina.

Podeli tekst...

KOVIN – Turistička organizacija opštine Kovin i ove godine učestvovaće na Sajmu turizma u Beogradu gde će predstaviti turističku ponudu svog kraja.

Od 23. do 26. februara u Beogradu će biti organizovan 44. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji. Ovogodišnja zemlja domaćin na sajmu biće NR Kina.

Očekuje se nastup više od 25 zemalja iz celog sveta pored već tradicionalnog učešča domaćih izlagača. Na ovom najznačajnijem susretu turista i ljubitelja putovanja i avantura će i Turistička organizacija opštine Kovin, na štandu Turističke organizacije Vojvodine, predstaviti svoju ponudu i lokalitete koje treba obići.

“Posetite nas i na jednom mestu osetite čist vazduh, prošetajte peščanim dinama Deliblatske peščare i zaplovite šajkama, „Na lepom, plavom Dunavu”, poručuju iz Turističke organizacije opštine Kovin.

Tekst: V.J.P.
Foto: Pančevo MOJKraj

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...