Kovin: U Dunavac stigla mehanizacija za pobijanje šipova

U kovinski Dunavac je stigla mehanizacija potrebna za izvođenje radova na pobijanju šipova na pontonima na Pristanu u Kovinu.

Podeli tekst...

KOVIN – U kovinski Dunavac danas je stigla mehanizacija potrebna za izvođenje radova na pobijanju šipova na pontonima na Pristanu u Kovinu.

– Svojevremeno su postojeći pontoni bili pričvršćeni sidrenim blokovima koji su vremenom propali zbog promene i ukrštanja vetrova kao i zbog česte promene vodostaja. To su neki od razloga zašto smo odlučili da raspišemo Javnu nabavku krajem 2022. godine, da se postojeći pontoni učvrste i dodatno osiguraju, pobijanjem šipova, objasnila je Divna Kirilov, direktorka Turističke organizacije opštine Kovin.

 

Tekst: D.K.
Foto: TOO Kovin

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Društvo

Nova autobuska stajališta u Jabuci

Nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara postavljena su u Jabuci zahvaljujući saradnji Mesne zajednice Jabuka i JKP „Vod-Kom“ iz tog mesta.

Društvo

Grad Pančevo obezbedio sredstva za novi objekat u dvorištu Gimnazije

Grad Pančevo je u budžetu odvojio sredstva za dvogodišnju realizaciju projekta izgradnje jednog novog objekta, neto površine od 981 kvadrat, u dvorištu Gimnazije „Uroš Predić“ u Pančevu čime će ova obrazovna ustanova dobiti potrebno proširenje.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...