Kovin: U Dunavac stigla mehanizacija za pobijanje šipova

U kovinski Dunavac je stigla mehanizacija potrebna za izvođenje radova na pobijanju šipova na pontonima na Pristanu u Kovinu.

Podeli tekst...

KOVIN – U kovinski Dunavac danas je stigla mehanizacija potrebna za izvođenje radova na pobijanju šipova na pontonima na Pristanu u Kovinu.

– Svojevremeno su postojeći pontoni bili pričvršćeni sidrenim blokovima koji su vremenom propali zbog promene i ukrštanja vetrova kao i zbog česte promene vodostaja. To su neki od razloga zašto smo odlučili da raspišemo Javnu nabavku krajem 2022. godine, da se postojeći pontoni učvrste i dodatno osiguraju, pobijanjem šipova, objasnila je Divna Kirilov, direktorka Turističke organizacije opštine Kovin.

 

Tekst: D.K.
Foto: TOO Kovin

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...