U pripremi Druga književna radionica “Rukopisi” u Pančevu

Dom omladine Pančevo i Udruženje književnika i književnih prevodilaca Pančeva poziva sve zainteresovane između 15 i 30 godina da se prijave na radionicu kreativnog pisanja koja će početi s radom u martu.

Podeli tekst...

PANČEVO – U pripremi je Druga književna radionica pod nazivom ,,Rukopisi“ za mlade iz Pančeva koji mogu da se prijave za učešće u radionici do 26. februara.

Dom omladine Pančevo i Udruženje književnika i književnih prevodilaca Pančeva poziva sve zainteresovane između 15 i 30 godina da se prijave na radionicu kreativnog pisanja koja će početi s radom u martu.

Biće oformljene dve grupe, za srednjoškolce i mlade od 19 do 30 godina starosti.

Svi zainteresovani potrebno je da preuzmu i pažljivo popune upitnik u Word-u i pošalju na mejl: knjiz.radionica.rukopisi@gmail.com.

Upitnik se može preuzeti sa sajta Doma omladine Pančevo ili slanjem zahteva na gore pomenutu mejl adresu.

Rok za prijavu je do 26. februara.

Odabrani kandidati biće pozvani na sastanak upoznavanja i dogovora o radu u Malom klubu Doma omladine u dogovoreno vreme, neposredno pred početak radionice.

Obaveštenje će biti putem i-mejla. Književna radionica će trajati četiri meseca (mart – jun), a mesečna participacija učesnika biće simboličnih 1.000 dinara.

Sastanci su jedanput nedeljno. Dolasci su obavezujući.

Polaznici će imati priliku da uzmu učešće u različitim aktivnostima ili programskim sadržajima, da kreiraju svoj kutak za okupljanje, učenje, druženje i razmenu ideja.

– Radionica je namenjena onima koje interesuje književnost i kreativno pisanje, ali i onima koji bi da ovladaju pisanom formom izražavanja uopšte, i steknu širi i bolji uvid u književnu scenu i tumačenje književnosti. Podsticaćemo razmenu ideja, stavova, kritičko mišljenje; bavićemo se delima savremenih pisaca, kao i radovima polaznika, navodi se u pozivu Doma omladine Pančevo.

O svim ostalim detaljima, razgovaraće se usmeno. Radionicu pisanja vodi književnica Jasmina Topić, glavna urednica zbornika ,,Rukopisi“ koji izdaje Dom omladine Pančevo.

Tekst: V.J.P.
Foto: Dom omladine Pančevo

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...