KUD “Aca Obradović” iz Bavaništa plasirao se na Zonsku smotru folklora

KUD “Aca Obradović” iz Bavaništa plasirao se na Zonsku smotru folklora u Pančevu koja će biti održana 6. juna.

Podeli tekst...

BAVANIŠTE – KUD “Aca Obradović” iz Bavaništa plasirao se na Zonsku smotru folklora u Pančevu koja će biti održana 6. juna.

Plasman u dalji krug takmičenja folkloraši iz Bavaništa obezbedili su odličnim nastupom na Opštinskoj smotri muzičkog stvaralaštva održanoj 27. aprila u Kovinu.

“Nakon 15, ako ne i više godina, prvi ansambl je na smotri folkora izašao takmičarski. Našoj sreći nema kraja, jer pored toga što smo dobili jako dobre komentare na igru, nošnju i energiju, mi smo prošli dalje na Zonsku smotru u Pančevu koja će biti 6. juna. Naši najmlađi su bili u revijalnom delu i mislim da nikad bolje Levač nisu odigrali. Sve čestitke svima na uloženom trudu i posvećenosti. Idemo dalje u nove pobede”, izjavio je Marko Mićić, umetnički rukovodilac u KUD “Aca Obradović” iz Bavaništa.

Tekst: V.J.P.
Foto: KUD „Aca Obradović“, Bavanište

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Opovo

Doktori i patronažne sesetre iz opovačkog Doma zdravlja na edukaciji za „ROSA“ školu roditeljstva

Doktori i patronažne sestre, predstavnici Rosa škola roditeljstva iz 20 gradova i opština, među kojima su i Domovi zdravlja Ruma, Vršac, Opovo, i Srpska Crnja, imali su priliku da pohađaju kontinuiranu medicinsku edukaciju, koja je imala za cilj da ih osnaži u radu sa trudnicama, posebno onima koje se suočavaju sa određenim emocionalnim izazovima koji su nastale kao rezultat drugog stanja.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...