Objavljen treći spot i singl kantautora Saše Gambirože pod imenom „Porazi“

Pančevački kantautor Saša Gambiroža je objavio svoj treći spot i singl za pesmu ,,Porazi'' kao najavu debitanskog albuma koji će nositi naziv ,,Nedovršena priča’’.

Podeli tekst...

Pančevački kantautor Saša Gambiroža je objavio svoj treći spot i singl za pesmu ,,Porazi“ kao najavu debitanskog albuma koji će nositi naziv ,,Nedovršena priča’’.

Pod svojim ličnim imenom Saša Gambiroža je svoju solo karijeru započeo 2017. godine izbacivši tada demo za numeru ,,Prošlost“. Svoju solo karijeru je započeo nakon uspeha sa mnoštvo bendova i uz pomoć kojih je izgradio svoj muzički pravac i stil, a neki od njih su: 5 Minuta, Gitarta, Against The System, Mimo Protokola, Nestašni s kojim je nastupao širom Srbije. Učenik je poznate pančevačke muzičke škole ,,Jovan Bandur“, odsek solo pevanje. Uz pomoć svog dubokog baritona Saša Gambiroža uspešno stvara lični pečat i novinu na alternativnoj muzičkoj sceni u Srbiji i regionu. Saša je zajedno sa Domom omladine u Pančevu ujedno organizator i osnivač “HornsUp“ festivala koji se organizuje u Apolo Dvorani, a cilj festivala je promovisanje mladih autorskih neafirmisanih bendova i autora.

U realizaciju spota i singla učestvovali su Luka Ivanović koji je bio zadužen za kameru, režiju i montažu, glavni glumci pored Saše u spotu se još pojavljuju Tamara Stanisavljev svršena glumica Fakulteta Savremenih Umetnosti u Beogradu, Miloš Pešut koji je diplomirao na Filološkom Fakultetu, odsek Književnost i gramatika. Za mix, master i aranžman singla zadužen je Stefan Rodić iz beogradskog studija ,,Revenge“ koji takođe gostuje na numeri u vidu solo gitariste.

Sredinom 2019. godine i početkom 2020. godine Saša je objavio dva spota i single za numere ,,Tonem“ i ,,Dodiri“ koji će se takođe nalaziti na albumu ,,Nedovršena priča“. U budućnosti najavljuje još dve numere ,,Moj heroj“ i ,,Ples i strast“.

– Emocije, ljubav prema muzici i trenutak kada si na sceni je dovoljan da mi ispuni život i ispiše novu stranicu života. Srce je puno kad znaš da si dao svoj maksimum, kaže Saša Gambiroža.

Koncertna promocija singla biće održana u oktobru u Legatu ,,Bate Mihajlovića“ u Pančevu i u kultnom pančevačkom mestu ,,Voz“. O datumu promocije kao i o promociji u Beogradu bićete blagovremeno obavešteni. Saša se za kraj zahvaljuje porodici i kumovima bez kojih ovaj spot ne bi uspeo.

Video za pesmu “Porazi“ možete pogledati ovde https://www.youtube.com/watch?v=F0jKTmjpoT4 

 

Autor: J.B.
Fotografije: promo

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...