“Iskaz” snimio spot za pesmu “Trebaš mi”

Pančevački bend “Iskaz” se vraća sa dvostrukim singlom i spotom. U pitanje je ekranizacija numere "Trebaš mi", koja je urađena u dve verzije i sa dva video spota, a koja će se naći na predstojećem, petom studijskom izdanju "Lavirinat".

Podeli tekst...

Pančevački bend “Iskaz” se vraća sa dvostrukim singlom i spotom. U pitanje je ekranizacija numere „Trebaš mi“, koja je urađena u dve verzije i sa dva video spota, a koja će se naći na predstojećem, petom studijskom izdanju „Lavirinat“.

Pesme možete poslušati ovde https://music.kontra.rs/trebasmi dok spotove možete naći na YouTube kanalu benda:
POP verzija: https://www.youtube.com/watch?v=Z-Wk_cPrcKU
ROCK verzija: https://www.youtube.com/watch?v=a7sAYosUH9g

Prva verzija je „tvrđa“ izvedba numere, dok je druga više naklonjena „retrowawe“ ili „syntwawe pop“ zvuku 80-ih godina.

Obe verzije numere su dobile svoju ekranizaciju i priče se za obe verzije razlikuju, ali istovremeno i prepliću. Suštinski pesma govori o zabranjenoj ljubavi i sukobu srca i razuma.

U glavnim ulogama su: Helen Džamić, Miloš Pejović, Miloš Đeković, Slobodan Dodić, kao i članovi benda, dok režiju potpisuje Zoran Stefanov.

Operateri iza kamere su bili Zoran Stefanov, Nikola Veljković iz ekipe „Pneuma Films“, Danilo Parežanin, Marko Živković i Miloš Višekruna.

Produkcija – Đoka Gavrilov, Nikola Stanković

Audio miks i master je delo gitariste benda, Ognjena Dimitrijevića.

Autor: J.B.
Foto: promo

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Društvo

Nova autobuska stajališta u Jabuci

Nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara postavljena su u Jabuci zahvaljujući saradnji Mesne zajednice Jabuka i JKP „Vod-Kom“ iz tog mesta.

Društvo

Grad Pančevo obezbedio sredstva za novi objekat u dvorištu Gimnazije

Grad Pančevo je u budžetu odvojio sredstva za dvogodišnju realizaciju projekta izgradnje jednog novog objekta, neto površine od 981 kvadrat, u dvorištu Gimnazije „Uroš Predić“ u Pančevu čime će ova obrazovna ustanova dobiti potrebno proširenje.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...