Kovačica: Osnovci priredili fantastičnu priredbu za Dan žena

Sala Doma kulture „3. oktobar“ u Kovačici bila je ispunjena do poslednjeg mesta na priredbi koju su kovačički osnovci pripremili za svoje majke, bake, tetke, komšinice...

Podeli tekst...

KOVAČICA – Sala Doma kulture „3. oktobar“ u Kovačici bila je ispunjena do poslednjeg mesta na priredbi koju su kovačički osnovci pripremili za svoje majke, bake, tetke, komšinice.

Direktorka osnovne škole Mlada pokolenja Anjička Bireš kaže da su i na ovom osmomartovskom programu prvaci imali svoj prvi javni nastup, te nije manjkalo pozitivne treme.

Direktorka kovačičke Osnovne škole, Anjička Bireš, navodi da su ovakve priredbe za učenike uvek veliki izazov a takođe predstavljaju radost, što mogu da se predstave većem broju ljudi.

Osnovna škola Mlada pokolenja u Kovačici ove godine proslavlja 220 godina od osnivanja. Svečano će škola ovaj značajan jubilej obeležiti u maju.

Tekst: N.G.B.
Foto: N.G.B.

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...