RRA Južni Banat: Obuka za početnike u Opovu i predstavljanje programa finansijske podrške

Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo organizovaće dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju 8. i 9. juna.

Podeli tekst...

OPOVO – Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo organizovaće dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju i promotivni događaj – promociju programa finansijske podrške privrednim subjektima u 2023. godini, prema programu Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije.

Datum održavanja: 8. i 9. jun 2023. godine.
Mesto održavanja: Opština Opovo, Borisa Kidriča 10.

Obuka i promocija su namenjeni nezaposlenim licima, potencijalnim i postojećim početnicima u poslovanju. Minimalan broj polaznika obuke je 8, maksimalan a 15.

Polaznicima koji uspešno završe obuku, Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo će izdati potvrdu o završenoj obuci, koja je uslov za dobijanje subvencije za samozapošljavanje prilikom prijave za program Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prijavu za učešće na obuci možete dostaviti putem e-maila: office@rrajuznibanat.rs ili telefonskim putem na broj 013/2190314.

U prijavi navesti ime i prezime polaznika, elektronsku adresu i/ili broj telefona.

Tekst: RRA „Južni Banat“ Pančevo
Foto: Pančevo MOJKraj

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kovin

Priznanja medicinskim sestrama i tehničarima SBPB Kovin

Poster prezentacija sa temom „Šizofrenija, nega pacijenta“, čiji su autori Nataša Stojaković i Tamara Radić, medicinske sestre Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“, proglašena je za najbolju na XII Kongresu Saveza zdravstvenih radnika Vojvodine, a rad Tamare Petrović i Anđelije Nikolić sa temom „Dekubitus“ osvojio je 3. mesto.

Kovin

U Bavaništu održani 22. „Dani ćirilice“

Dečji sabor Dani ćirilice pokrenut je davne 2002. godine sa željom da doprinese očuvanju srpske kulturne baštine, jezika i pisma, pesme i igre, starih zanata, običaja i pravoslavne vere.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...