RRA Južni Banat: Obuka za početnike u Opovu i predstavljanje programa finansijske podrške

Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo organizovaće dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju 8. i 9. juna.

Podeli tekst...

OPOVO – Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo organizovaće dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju i promotivni događaj – promociju programa finansijske podrške privrednim subjektima u 2023. godini, prema programu Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije.

Datum održavanja: 8. i 9. jun 2023. godine.
Mesto održavanja: Opština Opovo, Borisa Kidriča 10.

Obuka i promocija su namenjeni nezaposlenim licima, potencijalnim i postojećim početnicima u poslovanju. Minimalan broj polaznika obuke je 8, maksimalan a 15.

Polaznicima koji uspešno završe obuku, Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo će izdati potvrdu o završenoj obuci, koja je uslov za dobijanje subvencije za samozapošljavanje prilikom prijave za program Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prijavu za učešće na obuci možete dostaviti putem e-maila: office@rrajuznibanat.rs ili telefonskim putem na broj 013/2190314.

U prijavi navesti ime i prezime polaznika, elektronsku adresu i/ili broj telefona.

Tekst: RRA „Južni Banat“ Pančevo
Foto: Pančevo MOJKraj

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Opovo

Doktori i patronažne sesetre iz opovačkog Doma zdravlja na edukaciji za „ROSA“ školu roditeljstva

Doktori i patronažne sestre, predstavnici Rosa škola roditeljstva iz 20 gradova i opština, među kojima su i Domovi zdravlja Ruma, Vršac, Opovo, i Srpska Crnja, imali su priliku da pohađaju kontinuiranu medicinsku edukaciju, koja je imala za cilj da ih osnaži u radu sa trudnicama, posebno onima koje se suočavaju sa određenim emocionalnim izazovima koji su nastale kao rezultat drugog stanja.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...