Rekonstruiše se ulica Bratstva Jedinstva u Pančevu

Rekonstrukcija ulice Bratstva Jedinstva u naselju Vojlovica nastavljena je 13. februara. Nastavljeno je sa radovima na rekonstrukciji saobraćajnice u celoj dužini ulice.

Podeli tekst...

PANČEVO – U toku je rekonstrukcija ulice Bratstva Jedinstva u naselju Vojlovica u Pančevu, a radove je obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

Vitman je u pratnji saradnika iz Mesne zajednice Vojlovica i Sekretarijata za investicije Grada Pančeva razgovarala sa građanima o rešavanju aktuelnih problema sa ciljem da se pronađe što bolja solucija.

Kako je na svom Instagram profilu Maja Vitman napisala, timski se rešavaju problemi.

„Hvala Mesnoj zajednici “Vojlovica” i građanima koji su se odazvali dopisu od strane Grada Pančeva i Sekretarijata za investicije povodom rešavanja tekućih “problema’ koji će doprineti boljem rešenju kapitalnih radova. Timski rešavamo. Gde se radi ima i diskusije. Najvažnije je razgovarati, a sve što može i u skladu sa propisima biće rešeno. Kako kaže naša sugrađanka, još davne 1966. godine se doselila u ulicu Bratstva Jedinstva i doživela je da dobije “normalnu” ulicu, asfalt, trotoar i da joj više kiša i sneg neće biti noćna mora. Mi joj želimo da doživi još puno divnih trenutaka, radosti i sreće u daljem životu. Hvala svima na podršci, sugestijama i naravno strpljenju prilikom izvođenja radova“, navodi Maja Vitman.

Gradska menadžerka Maja Vitman u razgovoru sa stanovnicima ulice Bratstva Jedinstva (Foto: Instagram)


Rekonstrukcija ulice Bratstva Jedinstva u naselju Vojlovica nastavljena je 13. februara. Nastavljeno je sa radovima na rekonstrukciji saobraćajnice u celoj dužini ulice.

– Izgradićemo novi kolovoz širine 4 metra za jednosmerni saobraćaj sa svim kolskim priključcima za objekte u ulici, nove pešačke staze širine 1,6 metara sa obe strane ulice, izgradiće se parking mesta. Radovi će se izvesti rekonstrukciji javnog osvetljenja pri čemu će se postaviti savremene svetiljke sa „LED“ tehnologijom, kaže gradska menadžerka Maja Vitman.

Gradska menadžerka Maja Vitman u razgovoru s radnicima u ulici Bratstva Jedinstva (Foto: Instagram)

Ovi radovi na rekonstrukciji ulica u gradu izvode se putem projekta Javnog privatnog partnerstva.

U ovoj ulici JKP „Zelenilo“ Pančevo izvršiće ozelenjavanje slobodnih površina, sadnjom stabala, ukrasnog šiblja i travnjaka.

Tekst: V.J.P.
Foto: Instagram profil Maja Vitman

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...