Nova autobuska stajališta u Jabuci

Nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara postavljena su u Jabuci zahvaljujući saradnji Mesne zajednice Jabuka i JKP „Vod-Kom“ iz tog mesta.

Podeli tekst...

JABUKA – Nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara postavljena su u Jabuci zahvaljujući saradnji Mesne zajednice Jabuka i JKP „Vod-Kom“ iz tog mesta.

„Nova, bela stajališta nalaze se u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara. Ovakve investicije su koraci kojima se, iz godine u godinu, radi na ulepšavanju i uređivanju Jabuke i od 2016. godine bilo ih je više. Prošle godine smo uradili park u centru sela, imamo jednu od najlepših pijaca u okolini. Prošle godine smo uradili i zamenu stolarije na školi, a i zgrada vrtića je u potpunosti rekonstruisana i spolja i iznutra“, kaže predsednik MZ Jabuka Slobodan Ilić.

Jedno od novih stajališta u Jabuci (Foto: MZ Jabuka)

On naglašava da su sve investicije sprovedene zahvaljujući dobroj saradnji sa Gradom Pančevom.

„Zahvaljujem se Gradu Pančevu na pomoći, jer bez njih mi ne bismo ništa od navedenog mogli da uradimo sa našim budžetom. Lokalna samouprava ima sluha za sva naseljena mesta. Imamo više projekata u planu da sprovedemo, a među prioritetima je izgradnja pešačke staze duž glavne ulice do centra sela i radovi na zgradi osnovne škole“, rekao je Slobodan ilić.

Foto: MZ Jabuka

Tekst: V.J.P.
Foto: MZ Jabuka

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Opovo

Doktori i patronažne sesetre iz opovačkog Doma zdravlja na edukaciji za „ROSA“ školu roditeljstva

Doktori i patronažne sestre, predstavnici Rosa škola roditeljstva iz 20 gradova i opština, među kojima su i Domovi zdravlja Ruma, Vršac, Opovo, i Srpska Crnja, imali su priliku da pohađaju kontinuiranu medicinsku edukaciju, koja je imala za cilj da ih osnaži u radu sa trudnicama, posebno onima koje se suočavaju sa određenim emocionalnim izazovima koji su nastale kao rezultat drugog stanja.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...