U toku obnova fasade kovinske bolnice

U Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Kovin" u toku je sanacija spoljne fasade na zgradi u kojoj se nalaze Odeljenje za intenzivni tretman psihotičnih poremećaja – muško i Odeljenje za produženi tretman psihotičnih poremećaja – muško I.

Podeli tekst...

KOVIN – U Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Kovin“ u toku je sanacija spoljne fasade na zgradi u kojoj se nalaze Odeljenje za intenzivni tretman psihotičnih poremećaja – muško i Odeljenje za produženi tretman psihotičnih poremećaja – muško I.

Ukupna vrednost investicije je 16.290.999,99 dinara, a novac je obezbeđen iz sopstvenih sredstava ustanove.

„Radovi na zgradi nekada austrougarske kasarne, stare bezmalo jedan vek, deo su napora da naša zdravstvena ustanova postane prijatnije i lepše mesto za boravak pacijenata u toku lečenja. Završetak radova očekujemo krajem ovog meseca. Novo lice bolnice, sređen enterijer i oplemenjeni prostori doprineće očuvanju dostojanstva i sticanju unutarnjeg mira naših pacijenata,“ poručila je dr Jovanka Petrović, v. d. direktora SBPB ,“Kovin“.

Ovom prilikom podsećamo da je zahvaljujući sredstvima Vlade AP Vojvodine, u iznosu od 8.963.074,86 dinara na istoj zgradi, koja je bila u izuzetno lošem stanju, promenjen kompletni krovni pokrivač tokom prethodne godine.

Izvor: SBPB Kovin

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...