Uređenje saobraćajne infrastrukture: Asfaltiranje u Sefkerinu i Sakulama

Kao što je najavljeno krajem prošle godine nastavljen je projekat asfaltiranja lokalnih saobraćajnica i sporednih ulica u Opovu. Na redu su ulice u Sekferinu i Sakulama.

Podeli tekst...

OPOVO – Kao što je najavljeno krajem prošle godine nastavljen je projekat asfaltiranja lokalnih saobraćajnica i sporednih ulica u Opovu. Na redu su ulice u Sekferinu i Sakulama.

Danas je asfaltiran kolovoz u ulici Oslobođenja u Sefkerinu od supermarketa do parka, odnosno postavljen je novi sloj asfalta, a takođe urađen je i asfalt na pešačkoj stazi kod pošte.

Nakon Sefkerina radovi su nastavljeni i u Sakulama gde je u dužini od 200 metara asfaltirana Vinogradarska ulica gde je do sada bio sloj grebanog asfalta.

Predsednik opštine Miloš Markov najavljuje asfaltiranje u sva četiri naseljena mesta opštine Opovo.

– Nastavljamo sa ulaganjem u našu lokalnu putnu infrastrukturu asfaltiranjem lokalnih puteva koji nisu asfaltirani. Danas smo u Sakulama, imali smo priliku da obiđemo i Sefkerin da vidimo kako radovi teku. U skladu sa dinamikom kako smo i planirali, vremenski uslovi su dobri, tako da nema prepreka da realizujemo ovaj projekat. Za ovu godu asfaltiranje smo planirali da obuhvatiomo sva četiri naseljena mesta. Negde će to biti izgradnja novih saobraćajnica, negde će biti rekonstrukcija postojećih koje se nalaze u lošem stanju, izjavio je Miloš Markov.

Markov je istakao procenu lokalne samouprave da sa ovim tempom i kontinuiranim investiranjem u lokalnu putnu infrastrukturu u naredne dve do tri godine na teritoriji ove opštine neće biti neasfaltiranih ulica, a onda će se krenuti sa zamenom asfalta na saobraćajnicama gde je to potrebno.

Izvor: Glas Opova

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...