Nesvakidašnje venčanje u Sefkerinu: Goran i Jovana rekli „DA“ u autobusu

Sefkerinci Goran Stanivuk i Jovana Vojka Stanivuk svoje sudbonosno „da“ kojim su stupili u brak, izgovorili su u autobusu.

Podeli tekst...

SEFKERIN – Sefkerinci Goran Stanivuk i Jovana Vojka Stanivuk svoje sudbonosno „da“ kojim su stupili u brak, izgovorili su u autobusu.

Nakon venčanja u crkvi, Goran i Jovana su se u pratnji svatova uputili u autobus koji je bio parkiran ispred crkve gde ih je čekala matičarka da obave i građansko venčanje.

U autobusu je bilo malo tesno, ali pre svega veselo. Unutra kumovi, najbliži rođaci, muzika, fotografi i snimatelji, dok su ostali svatovi sve to pratili sa stanice, odnosno ispred autobusa.

Kako su nam mladenci rekli, ideja je bila Jovanina. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u autobusu.

„Ideja je bila moja, jer smo se upoznali u autobusu“, kaže Jovana, a Goran dodaje da je inače vozač autobusa.

„Ja sam vozio na relaciji Pančevo – Opovo i ona je išla kao putnik. Često smo se zajedno vraćali s posla kao putnici i tako je sve krenulo“, potvrđuje Goran.

„Uvek treća smena, uvek isti polazak, isto vreme i sin nam se rodio u isto vreme kad polazi autobus iz Opova u 3:20 časova”, kažu mladenci.

Goran i Jovana su svoj zajednički život počeli u autobusu, ušli su na početnu stanicu, krenuli na put, a mi im od srca želimo da njihova vožnja do krajnje stanice bude srećna i dugovečna.

Tekst: Glas Opova
Foto: Glas Opova

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...