“Novogodišnji bazar” 24. decembra u Kovinu

Udruženje građana “Kovinka” iz Kovina organizovaće 7. Novogodišnji bazar suvenira i ručnih radova 24. decembra na trgu ispred Doma kulture u Kovinu.

Podeli tekst...

KOVIN – Udruženje građana “Kovinka” iz Kovina u saradnji sa udruženjem “Humano srce” i klaster “Deliblatska peščara” organizovaće 7. Novogodišnji bazar suvenira i ručnih radova u subotu, 24. decembra u 11 sati na trgu ispred Doma kulture u Kovinu.

Tog dana biće organizovan bogat kulturno zabavni-program od 11 do 14 sati.


Informacije oko bazara i prijave telefonom na broj 066/942-9552.

Tekst: V.J.P.
Foto: Udruženje žena „Kovinka“

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Kultura

Izložba najlepših stranica „Nevena“ u Novom Sadu: „Zmajev cvet – jedan i po vek“

Povodom obeležavanja 190. godišnjice rođenja Jovana Jovanovića Zmaja, osnivača najstarijeg lista za decu na srpskom jeziku i na ćiriličnom pismu – „Neven“, upriličiće se izložba pod nazivom „Zmajev cvet – jedan i po vek“ autorke Jelene Dopuđ u velikoj sali Kulturne stanice „Barka“, Čenejska 54, Novi Sad. Svečano otvaranje izložbe je zakazano za petak, 24. mart sa početkom u 11 sati.

Kovačica

U Uzdinu održana 23. Smotra recitatora „Blagovesti“

Smotra recitatora „Blagovesti“ održana je u subotu, 18. marta, u Domu lovaca u Uzdinu po 23. put. Ovaj konkurs je okupio oko 60 recitatora iz Novog Sada, Ečke, Lokva, Kuštilja, Vršca, Uzdina, kao i iz Rumunije, iz Temišvara i Arada.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...