Raznovrstan program u Domu omladine Pančevo do kraja februara

Do kraja februara u Domu omladine Pančevo biće organizovano nekoliko interesantnih dešavanja za različite ukuse, među kojima su najbrojniji koncerti u dvorani Apolo.

Podeli tekst...

Do kraja februara u Domu omladine Pančevo biće organizovano nekoliko interesantnih dešavanja za različite ukuse, među kojima su najbrojniji koncerti u dvorani Apolo.

U sredu, 2. februara u 19 sati u galeriji Doma omladine biće otvorena izložba fotografija članova Foto kluba Doma omladine nastalih na radionicama u prethodnih nekoliko meseci.

U nedelju, 6. februara od 17 časova u dvorani Apolo nastupiće Crazy baldheads / Bob Marley tribute band i bend Nesvrstani. Ovim koncertom Dom omladine Pančevo proslaviće rođendan legende rege muzike Boba Marlija.

U subotu, 12. februara u 18 časova u dvorani Apolo koncert će održati saksofonista i džez muzičar iz Rusije Oleg Kireyev. Oleg Kireyev je prvi muzičar u Rusiji koji je inicirao sviranje etno džeza sa inkorporiranim baškirskim narodnim instrumentima i tehnikom grlenog pevanja, što ga svrstava u jednog od retkih svestranih džez instrumentalista na savremenoj ruskoj sceni. Njega podjednako interesuju mejnstrim i modal džez, fjužn i američki folklorni žanrovi.

U četvrtak, 17. februara od 18 časova u Dvorani Apolo biće organizovan još jedan kviz „Mislilac“.

U sredu, 23. februara u 19 časova u bioskopu u dvorani Apolo biće prikazan film „Bokačo 70“.

U subotu, 26. februara od 18 časova u dvorani Apolo biće održan koncert „Ritam Sex-I-Ja“ the best Red Hot Chili Peppers tribute band in Europe.

Autor: V.J.P.
Foto: Dom omladine Pančevo

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...