Radionica stripa u Kovinu „Oživljavam slike rečima“

Učenici osnovnih škola s teritorije opštine Kovin prisustvovali su radionici stripa "Oživljavam slike rečima" u Biblioteci „Vuk Karadžić“ u Kovinu.

Podeli tekst...

KOVIN – Učenici osnovnih škola s teritorije opštine Kovin prisustvovali su danas radionici stripa „Oživljavam slike rečima“ u Biblioteci „Vuk Karadžić“ u Kovinu.

Radionicu stripa i kulture izražavanja koja se odnosi na motive iz biografije „Moji izumi“ Nikole Tesle održala je Bojana Petronijević, prof. srpskog jezika i književnosti iz Bajine Bašte.

Učestvovalo je oko 40 đaka koji su bili podeljeni u tri grupe.

Radionicu je održala Bojana Petronijević, prof. srpskog jezika i književnosti iz Bajine Bašte

– Deca su kroz kreativne zadatke došla do zaključka kako strip nastaje i koji ga elementi čine. Svako od učenika je predstavio svoj strip koji su nacrtali na zadatu temu, rekla je autorka radionice Bojana Petronijević.

Učestvovalo je oko 40 đaka koji su bili podeljeni u tri grupe

Učenicima se veoma dopalo predavanje i crtanje stripa, a pojedini su poželeli da odmah iznajme strip iz biblioteke da čitaju.

Tekst: I.J.
Foto: I.J.

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Opovo

Doktori i patronažne sesetre iz opovačkog Doma zdravlja na edukaciji za „ROSA“ školu roditeljstva

Doktori i patronažne sestre, predstavnici Rosa škola roditeljstva iz 20 gradova i opština, među kojima su i Domovi zdravlja Ruma, Vršac, Opovo, i Srpska Crnja, imali su priliku da pohađaju kontinuiranu medicinsku edukaciju, koja je imala za cilj da ih osnaži u radu sa trudnicama, posebno onima koje se suočavaju sa određenim emocionalnim izazovima koji su nastale kao rezultat drugog stanja.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...