Bavanište: Više od 30 hektara šume iz stečaja ponuđeno za 119 miliona dinara

Imovina društvenog poljoprivrednog preduzeća Lune Milovanović u stečaju iz Bavaništa kod Kovina ponuđeno je na prodaju po početnoj ceni od 119,2 miliona dinara, objavio je danas stečajni upravnik.

Podeli tekst...

BAVANIŠTE – Imovina društvenog poljoprivrednog preduzeća Lune Milovanović u stečaju iz Bavaništa kod Kovina ponuđeno je na prodaju po početnoj ceni od 119,2 miliona dinara, objavio je danas stečajni upravnik.

Prodaja javnim nadmetanjem zakazana je za 14. mart.

U prodajnom paketu je više od 30 hektara šume i šumskog zemljišta na lokacijama Majur i Bezubica, objekat Šumareva kućica, i posečeni drvni sortimenti.

Firma Lune Milovanović je u stečaju od 2010. godine, a registrovana je za delatnost gajenje žita, drugih useva i zasada.

Tekst: V.J.P.
Foto: Pančevo MOJKraj

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Opovo

Doktori i patronažne sesetre iz opovačkog Doma zdravlja na edukaciji za „ROSA“ školu roditeljstva

Doktori i patronažne sestre, predstavnici Rosa škola roditeljstva iz 20 gradova i opština, među kojima su i Domovi zdravlja Ruma, Vršac, Opovo, i Srpska Crnja, imali su priliku da pohađaju kontinuiranu medicinsku edukaciju, koja je imala za cilj da ih osnaži u radu sa trudnicama, posebno onima koje se suočavaju sa određenim emocionalnim izazovima koji su nastale kao rezultat drugog stanja.

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...