Gradonačelnik Stevanović: U Pančevu je 2024. godine planirana rekonstrukcija Zelene pijace

Budžet Grada Pančeva u 2024. godini biće nešto veći od osam milijardi dinara, čime su omogućene i neke značajne kapitalne investicije, između ostalog i rekonstrukcija Zelene pijace u Pančevu.

Podeli tekst...

PANČEVO – Budžet Grada Pančeva u 2024. godini biće nešto veći od osam milijardi dinara, čime su omogućene i neke značajne kapitalne investicije, između ostalog i rekonstrukcija Zelene pijace u Pančevu.

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva rekao je da je za te namene planirano dvadeset miliona dinara.

„Još jedna od izuzetnog značaja investicija za grad Pančevo je i rekonstrukcija Zelene pijace. Planirali smo 20 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za ozbiljnu rekonstrukciju, čak ću reći, izgradnju nove pijace tu gde je postojeća Zelena pijaca na teritoriji grada Pančeva. Pančevke i Pančevci zaslužuju da se uradi pijaca i mislim da je došlo vreme, posle svega što smo uradili prethodnih godina, da sredimo i našu Zelenu pijacu i sa ponosom smo stavili ovaj novac u budžet. Ubrzo ćemo krenuti sa projektovanjem, a nadam se da ćemo brzo dobiti i građevinsku dozvolu i da ćemo u jednom od narednih rebalansa budžeta tokom 2024. godine opredeliti sredstva i krenuti u radove da rekonstruišemo, odnosno izgradimo objekat Zelene pijace u Pančevu“, najavio je gradonačelnik Aleksandar Stevanović.

Od investicija u selima gradonačelnik najavljuje da će biti nastavljena izgradnja kapela u Ivanovu i u Dolovu, kao i da će na inicijativu meštana Banatskog Novog Sela biti postavljen semafor na magistralnom putu kako bi se povećao nivo bezbednosti za sve učesnike u saobraćaju.

Tekst: V.J.P.
Foto: Grad Pančevo

Prijavi se za naš Newsletter

Dobijaj vesti i budi uvek u toku s aktuelnostima...

Pročitaj još i...

Želiš li da reklamiraš svoj posao?

Budi uvek na pravom mestu...